RO legger stor vekt på å være oppdatert i forhold til hva som er helse- og omsorgstjenestenes utfordringer til enhver tid. Under «Aktuelt» ligger derfor til enhver tid referat fra aktuelle oppdrag, artikler og fagstoff eller kommentarer til nye myndighetsdokumenter. Her ligger også «blogginnlegg» som rett og slett er en plass hvor ROs rådgivere fritt deler sine personlige meninger, kommer med gode råd eller bare helt uformelt vil ytre seg om aktuelle hendelser.

Mange deltok på Helse- og omsorgskonferansen i Nord-Trøndelag

"Gammel tradisjon møter ny kunnskap"

Møyfrid og Camilla fra RO har i dag deltatt med stand på Helse- og omsorgskonferansen i Nord-Trøndelag: «Gammel tradisjon møter ny kunnskap». Det var stor deltakelse og mange besøk på standen. For mer informasjon om konferansen i Nord-Trøndelag, se her…

Bilde_stand_3

 

 

Tilbake